Serveis

La residència Institut del Desert de Sarrià té un interès especial en oferir una assistència adequada i personalitzada que garanteixi el benestar dels seus residents i familiars. Per això compta amb una àmplia gama de serveis gestionats per un equip multidisciplinar de professionals qualificats que vetlla, dia a dia, per la salut i la qualitat de vida dels seus residents.

SERVEI MÈDIC

La residència disposa d’un servei mèdic format per un equip multidisciplinar de professionals qualificats: metge, infermeres, fisioterapeuta i psicòleg.

TALLERS D’ANIMACIÓ

La residència ofereix diàriament, entre setmana, diferents activitats d’animació per a tots els seus residents. Entre elles destaquen els tallers de memòria, psicomotricitat, jocs de taula, manualitats, cinema i música.

Cuina
Cuina pròpia

CUINA PRÒPIA

Tenim servei de cuina pròpia que vetlla per realitzar dietes sanes i equilibrades, alhora que també siguin atractives pels residents. Ens adaptem a les diferents intoleràncies i oferim un menú nutritiu amb la correcta aportació calòrica.

PERRUQUERIA

Disposem de perruqueria pròpia perquè els residents no hagin de desplaçar-se i puguin gaudir còmodament d’aquest servei amb totes les facilitats i amb perruquers/es professionals dos cops per setmana.

SERVEI DE PODOLOGIA

Un cop al mes una professional es desplaça a la residència i atén de forma individualitzada als residents.

BUGADERIA

La residència disposa de servei de bugaderia propi amb planxa, rentadores i assecadores industrials, i zona de plegat. Tota la roba ha de venir etiquetada al centre per una millor gestió i control del servei.

Capella
Capella

SERVEI RELIGIÓS

Cada dia es celebra missa a les 10h. del matí  i tots els diumenges a les 11.30h. a la capella de la residència on els residents que ho desitgen poden assistir-hi.

PÀRQUING GRATUÏT

La residència disposa de pàrquing gratuït per als familiars i residents de l’Institut del Desert de Sarrià.