Instal·lacions

La residència geriàtrica Institut del Desert de Sarrià disposa d’unes instal·lacions àmplies, lluminoses i confortables. Envoltades d’un entorn immillorable amb grans jardins, vistes a la muntanya de Collserola i en un ambient de pau i tranquil·litat.

HABITACIONS

Disposem d’habitacions amb bany dobles i individuals totes equipades amb calefacció.

SALES 

La residència disposa de diferents sales: sales de visita on els familiars i amics poden sentir-se com a casa amb els residents, sales per descansar i mirar la televisió, sales per realitzar activitats, tallers i manualitats.

GIMNÀS

Contem amb una moderna sala de rehabilitació equipada amb màquines de fitness adaptades a la rehabilitació i musculatura de  les persones grans i màquines d’electroestimulació amb el seguiment dels nostres professionals.

MENJADOR

Disposem d’un menjador principal pels residents autònoms. Pels residents amb més dependència tenim altres menjadors atesos amb més personal de suport. Sempre adaptant les nostres instal·lacions i professionals a les necessitats dels nostres residents.

Menjador

BIBLIOTECA

La biblioteca té una àmplia col·lecció de llibres de diferents gèneres que posem a la disposició dels nostres residents en un ambient idoni per la lectura. També s’hi fan algunes activitats: amb el psicòleg, tallers de memòria i conversa i amb l’educadora, cants, cinema, taller d’emocions…

CAPELLA

Tenim una capella que està les 24 hores del dia a disposició dels nostres residents.

JARDINS

Disposem d’amplis jardins per gaudir de la natura, prendre el sol, llegir o passejar tranquil·lament.