Teixit humà

El nostre teixit humà està format per un equip de professionals motivats i amb ganes d’oferir el millor servei als nostres residents. L’equip multidisciplinar de la residència Institut del Desert de Sarrià cobreix les següents àrees:

EQUIP DE GESTIÓ

L’equip de gestió està format per professionals que analitzen la bona organització interna de tot el personal sanitari, de manteniment, higiene i alimentació de la residència. Buscant la complicitat de tots ells per aconseguir un bon ambient de treball i així fer que el resident se senti cuidat i estimat.

Aquest equip està constituït per:

– 3 Membres del Patronat

– Equip directiu:

     • M. Isabel Giralt (Directora)
     • Svitlana Kovalchuk (Coordinadora de l’àrea de salut)
     • Joan Pérez (Administrador)
     • Marta Casamitjana (Treballadora social)
     • David Masip (Cap de manteniment)
     • Marta José (RR.HH.)

EQUIP DE SEGUIMENT DE LA SALUT DEL RESIDENT 

Aquest equip de treball està format per personal qualificat en l’àmbit de les ciències de la salut i tots ells estan al servei del resident. Són professionals que segueixen les evolucions i que estan a disposició dels residents i familiars per a tot allò que necessiten. Podem garantir una atenció personalitzada a tots els nostres residents a partir del seguiment de la seva evolució i recuperació. També, gràcies a la bona relació amb l’ambulatori i la farmàcia que ens subministra la medicació, podem organitzar de la millor manera la distribució diària dels medicaments mitjançant blisters.

L’equip està format per:

– 1 Metge

– 2 Ajudant D.U.E.

                               – 1 Administrativa d’infermeria

– 1 Treballadora social

– 1 Educadora social

– 1 Fisioterapeuta

– 1 Psicòleg

– 27 Auxiliars d’infermeria i geriatria

EQUIP DE MANTENIMENT, HIGIENE, ALIMENTACIÓ I RECEPCIÓ

L’equip de manteniment, higiene i alimentació té la funció de facilitar les tasques del dia a dia: elaboració dels diferents àpats, rentar la roba, neteja de les habitacions, higiene personal…, i fer que els nostres residents puguin despreocupar-se d’elles. A més, el servei de manteniment està pendent de tenir totes les instal·lacions i equipaments interns i externs controlats: jardí, calefacció, sistema elèctric, etc.

Aquest equip està format per:

– 2 Recepcionistes

– 2 Personal de manteniment

– 2 Personal de bugaderia

– 5 Personal de neteja

–  2 Cuineres + 4 ajudants de cuina (empresa subcontractada)

– 1 Perruquera

– 1 Podòloga

EQUIP DE VOLUNTARIAT

A la residència  tenim  voluntaris de diferents entitats com pot ser Càritas, de l’organització Amics de la Gent Gran,  voluntaris de la Caixa, l’associació Coravis, l’associació Aste i alumnes de l’escola Sagrat Cor de Sarrià que fan més amè el dia a dia dels avis fent activitats amb ells i per a ells: passejar, cantar, sessions de lectura, etc.